Välkommen med din ansökan

Jobba hos oss

Vill du jobba på en skola med ordning och reda, där det är lugn och ro i klassrummen och där all personal jobbar efter ett gemensamt koncept? Då kan en anställning på Nordic International School vara rätt för dig.

Intresseanmälan»Mer om oss»

Lediga tjänster

En karriär på Nordic International School

Vi lägger stor vikt vid att rekrytera de bästa lärarna till våra skolor, för vi är övertygade om att det är lärarna som är den enskilt viktigaste faktorn för elevernas kunskapsutveckling. För oss innebär det lärare som delar vår syn på utbildning och som vill utveckla vårt sätt att arbeta samtidigt som de utvecklar sig själva. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och har en egen organisation för detta som vi kallar för Watma Academy. Det innebär att alla lärare på våra skolor har två timmars kompetensutveckling per vecka. Som organisation försöker vi vara obyråkratiska och uppmuntrar egna initiativ och förslag på hur vi kan förbättra vårt sätt att arbeta.

Mr Sjöström – Lärare

”Vi har höga förväntningar på våra elever vilket samtidigt ställer höga krav på oss lärare. För att eleverna ska kunna uppnå de förväntningar som ställs på dem måste den pedagogiska personalen hela tiden utvecklas och ligga i framkant. Kompetensutveckling och kollegialt lärande är därför centralt på skolorna, bland annat genom Watma Academy.”

Ms Vejedal – Lärare

”Det finns många fördelar med att arbeta på Nordic International School. Eftersom ordning och reda är en självklarhet här på skolan, så kan läraren fokusera på undervisningen. Den lugna miljön skapar de bästa förutsättningarna för att kunna göra ett bra jobb.”

Hittar du ingen ledig tjänst som passar just nu?

Lämna en spontanansökan!

Vi letar kontinuerligt efter nya medarbetare till våra skolor runtom i Sverige. Lämna gärna en spontanansökan så hör vi av oss när vi har en ledig tjänst som kan vara aktuell för just dig.

Ansök här»