Oscar Semb Sürüp blir ny rektor för Nordic Internation School Norrköping

pressrelease

2023-03-13, 07:30

Den 1e juni tillträder Mr. Oscar Semb Sürüp som ny rektor för Nordic International School Norrköping. Mr. Semb Sürüp kommer senast från en tjänst som rektor vid Lärande Grundskola Östra i Norrköping.

– Vi är glada över att kunna presentera Ocar Semb Sürüp som skolans nya rektor. Skolan har haft vissa utmaningar och Oscars breda erfarenhet gör honom till helt rätt skolledare för att utveckla verksamheten, säger Emil Wallin, skolchef för grundskolorna inom Nordic International School.

Mr. Semb Sürüp ser framemot att få lära känna alla medarbetare, elever och vårdnadshavare och att få dra upp strategin framåt för skolan, både på kort och lång sikt.

– Det finns en enorm potential i verksamheten. Det tillför en utvecklingsnerv och målet är solklart, vi ska utmärka oss som en av Norrköpings främsta skolor, säger Mr. Oscar Semb Sürüp, tillträdande rektor för Nordic International School Norrköping.

Nycklarna till att lyckas i sitt nya uppdrag blir enligt Mr. Semb Sürüp långsiktighet, kommunikation och struktur.

– Jag lockas av att leda en större skola och kunna nå fler elever och göra större skillnad. För att lyckas behöver vi bygga struktur, delaktighet och engagemang både hos personalen och hos eleverna, men också våga vara långsiktiga och ha tålamod, säger Mr. Semb Sürüp.

Mr. Semb Sürüp är imponerad av skolans nyrenoverade lokaler alldeles intill Motala Ström.

– Det är fantastiska skollokaler, jag skulle säga att det är Norrköpings finaste grundskola, säger Mr. Semb Sürüp.

    Mr. Oscar Semb Sürüp är utbildad högstadielärare i engelska och idrott och har gått rektorsprogrammet vid Göteborgs universitet.

    Presskontakt

    Carl-Ola Petersson

    Relaterat material