Planerade starter

Nordic International School planerar att starta nya skolor på flera orter

Skolinspektionen har gett Nordic International School tillstånd

Skolinspektionen har gett Nordic International School tillstånd att etablera grundskolor på ett antal orter – Lerum, Linköping, Sollentuna och Uddevalla – och på flera av dessa söker vi efter lämpliga lokaler för att kunna starta.

Har du tips på lokaler på någon av de aktuella orterna så kontakta Etableringsansvarig Erik Ramberg, erik.ramberg@watma.se. De lokaler vi söker ska vara minst 1500 kvm och ha förutsättningar att bli en bra studiemiljö för eleverna, med bra ytor för skolgård i anslutning till byggnaden samt goda kommunikationsmöjligheter för både elever och vårdnadshavare.

Nordic International School har sökt tillstånd på flera orter

Nordic International School har sökt tillstånd hos Skolinspektionen att etablera grundskolor på följande orter – Göteborg, Nacka, Varberg, Täby, Kristianstad, Helsingborg och Västerås.

Köanmälan

Här kan du ställa dina barn i kö till någon av våra skolor (etablerade skolor och till de planerade skolorna som vi fått tillstånd från Skolinspektionen att starta).

Till köanmälan»

Intresseanmälan

Här kan du lämna en intresseanmälan för de orter där vi ännu inte öppnat kön. Det går också bra att lämna en intresseanmälan för en ort som inte nämns ovan.

Till intresseanmälan»