Informationsmöte – 19 januari

Funderar du på vilken skola dina barn ska gå i nästa läsår? 

Nordic International School hälsar dig och ditt barn varmt välkomna till vårt informationsmöte den 19 januari kl. 18:00.
Vi inleder kvällen med en gemensam presentation av våra skolor och vår syn på utbildning. Efter den gemensamma presentationen har ni möjlighet att besöka varje skolas lokala möte där ni kan ställa frågor till oss live!


Möten

1. Gemensamt informationsmöte 18:00»KLICKA HÄR

2. Lokala möten 18:45

KALMAR »KLICKA HÄR
KARLSTAD »KLICKA HÄR
KRONOBERG (Växjö) »KLICKA HÄR
NORRKÖPING »KLICKA HÄR
TROLLHÄTTAN »KLICKA HÄR
VÄSTERÅS »KLICKA HÄR


Instruktioner

Anslut från mobil eller surfplatta
Om du ansluter från en mobil eller surfplatta kommer du när du klickar på länken bli ombedd att ladda ner Zoom’s app från App/Play store. Ladda hem den och klicka eventuellt på länken igen. Du kan också ladda hem appen i förväg genom att söka på Zoom i App/Play store.

Anslut från dator
När du ansluter till ett Zoom-möte för första gången från en dator kommer du att bli tillfrågad om att ladda ner Zooms applikation. Det är enkelt i samtliga webbläsare och här nedan följer beskrivningar på hur man gör det i Mozilla Firefox och Google Chrome.

Anslut ljud
Om du får en fråga kring att ansluta ljud (audio) välj alltid ”Connect with computer audio”.

Mozilla Firefox Google Chrome

Klicka på “spara fil” och följ instruktionerna i den orangea rutan.

Google Chrome ska starta nedladdningen av filen automatiskt och den kommer upp i menyn som på bilden ovan.

Klicka på Zoom_launcher.exe för att installera Zoom. Om du får upp en popup-ruta med frågan om du verkligen vill installera programmet så välj att göra  det.

Skulle applikationen inte gå att installera går det bra att ansluta till mötet i webbläsaren. Klicka på länken ”Click here” och sedan på ”Start from your browser”.


Frågor?

Under vårt informationsmöte kan du ställa frågor kring skolan genom att klicka på ”Q&A”. Om du har frågor kring hur du ansluter till mötet kan du kontakta carlola.petersson@watma.se