Karriär

Vill du jobba på en skola med ordning och reda, där det är lugn och ro i klassrummen och där all personal jobbar efter ett gemensamt koncept? Då kan en anställning på Nordic International School vara rätt för dig.

Vi lägger stor vikt vid att rekrytera de bästa lärarna till våra skolor, för vi är övertygade om att det är lärarna som är den enskilt viktigaste faktorn för elevernas kunskapsutveckling. För oss innebär det lärare som delar vår syn på utbildning och som vill utveckla vårt sätt att arbeta samtidigt som de utvecklar sig själva. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och har en egen organisation för detta som vi kallar för Lärarverket. Det innebär att alla lärare på våra skolor har två timmars kompetensutveckling per vecka. Som organisation försöker vi vara obyråkratiska och uppmuntrar egna initiativ och förslag på hur vi kan förbättra vårt sätt att arbeta.

Nedan hittar du de tjänster som finns lediga för närvarande. Hittar du ingen tjänst som passar går det alltid bra att skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss om en lämplig tjänst dyker upp.

Open positions