Damian Brunker ny affärsområdeschef för Nordic International School

Press release

2024-03-21, 15:00

Damian Brunker blir från och med 1 augusti ansvarig för Watma Educations grundskolor Nordic International School och Kronoberg skola.

Damian kommer närmast från en tjänst som rektor vid Internationella Engelska Skolan i Eskilstuna.

Tf VD Erik Ramberg säger såhär om tillsättningen:

– Damian är vårt koncept personifierad och har en lång och framgångsrik karriär bakom sig i olika roller både i Sverige och utomlands. Därmed har han alla förutsättningar att kunna vidareutveckla vår grundskoleverksamhet mot nya höjder. Jag ser fram emot att börja jobba tillsammans med Damian till hösten.

  Damian själv lyfter fram de viktigaste anledningarna till att han valde att söka sig till Watma Education:

  – Jag är glad och stolt över att tillträda denna roll inom Watma. Framför allt delar jag den syn på lärande som Nordic International School står för. En skola fokuserad på kunskapsutveckling och ordning och reda har potential att stärka samhället genom att ge eleverna ökade möjligheter i livet och jag ser fram emot att bidra till det framöver. Jag brinner för evidensbaserad, lärarledd undervisning med ett tydligt fokus på kunskaper. Jag ser verkligen fram emot att komma i gång och bli en del av teamet.

   Jag ser detta som en inspirerande möjlighet att driva och utveckla våra fantastiska skolor vidare tillsammans med alla blivande kollegor.

   Damian Brunker tillträder sin tjänst 1 augusti.

   Press contact

   Related material