En karriär på Nordic International School

Vill du växa tillsammans med oss?

Vi finns till för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning. Här kan du se våra lediga tjänster och lämna en spontanansökan för att vara med på den resan!

Spontanansökan»Mer om Nordic International School»

Lediga tjänster

Våra värderingar

Vi finns till för att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning. Nordic International School erbjuder utbildning med ett tydligt fokus på kvalitet, utifrån övertygelsen att det inte finns några genvägar för skolor som vill bli framgångsrika. Vi utgår från forskning kring vad som faktiskt fungerar för att varje elev ska få bästa möjliga kunskapsutveckling och resultat.

+ Tillsammans

”Vi sätter laget före jaget”

+ Ambassadörskap

”Vi är ambassadörer för våra verksamheter och utbildningskoncept”

+ Kunskapsutveckling

”Vårt uppdrag är att få varje elev att nå sin fulla potential”

En karriär på Nordic International School

Vi lägger stor vikt vid att rekrytera de bästa lärarna till våra skolor, för vi är övertygade om att det är lärarna som är den enskilt viktigaste faktorn för elevernas kunskapsutveckling. För oss innebär det lärare som delar vår syn på utbildning och som vill utveckla vårt sätt att arbeta samtidigt som de utvecklar sig själva. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och har en egen organisation för detta som vi kallar för Watma Academy. Det innebär att alla lärare på våra skolor har två timmars kompetensutveckling per vecka. Som organisation försöker vi vara obyråkratiska och uppmuntrar egna initiativ och förslag på hur vi kan förbättra vårt sätt att arbeta.

”Vi har höga förväntningar på våra elever vilket samtidigt ställer höga krav på oss lärare. Kompetensutveckling och kollegialt lärande är därför centralt på Nordic International School”

  • Mr Oscar Semb: Rektor på Nordic International School Norrköping
Hittar du ingen ledig tjänst som passar just nu?

Lämna en spontanansökan!

Vi letar kontinuerligt efter nya medarbetare till våra skolor runtom i Sverige. Lämna gärna en spontanansökan så hör vi av oss när vi har en ledig tjänst som kan vara aktuell för just dig.

Ansök här»

Kontakt

Sara Strömgren Davidsson

Talent & Engagement Manager
rekrytering@watma.se