Välkommen till Nordic International School

Nordic International School driver skolor med internationell profil för årskurs 4-9. Vi ställer höga krav på ordning reda, utbildar tvåspråkigt på svenska och engelska och använder undervisningsmetoder som har stöd i internationell forskning.

Läs mer om vårt uppdrag

 

 

Vårt barn är jättenöjd med alla lärare och vi känner oss väldigt trygga med deras kompetens och deras ambitioner med eleverna.

Förälder

Bild

Nordic International School Norrköping

Skolan ligger i centrala Norrköping, har 215 elever i årskurs 4–9 och leds av rektor Louise Jonshagen med personal. Skolans grundades hösten 2017.
Läs mer

Bild

Nordic International School Karlstad

Skolan ligger i nyrenoverade lokaler på Orrholmsgatan 4 i Karlstad, har 215 elever i årskurs 4–8 och leds av rektor Emil Wallin med personal. Skolan grundades hösten 2018.
Läs mer

Bild

Nordic International School Trollhättan 

I augusti 2019 startar vi Nordic International School Trollhättan. Skolan kommer vara belägen på Lasarettsvägen och erbjuda årskurs 4-9. Första året startar skolan med årskurs 4-7 och antagningen inleds måndag den 1 april.

Läs mer

Bild

Nordic International School Linköping (Planerad skola)

Nordic International School har fått tillstånd av Skolinspektionen att etablera en grundskola i Linköping. Tillståndet är giltigt I upp till två år med start hösten 2019. Vi utvärderar just nu olika skollokaler och kommer meddela alla vårdnadshavare som registrerat sina barn i skolans kö när vi har mer information om skolan.

Läs mer

Ladda ner vår broschyr

Open brochure